Close Zpráva stránky

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Správcem údajů je společnost Golf Brothers, s.r.o. se sídlem Ropice 365, 739 61 Třinec, IČO: 27790690, zapsána obchodním rejstříku C 41766 vedená u Krajského soudu v Ostravě, registrovaná Úřadem pro ochranu osobních údajů V Praze pod reg. číslem 000xxxxx.

Golf Brothers, s.r.o. je správcem osobních údajů uživatelů podle čl. 4 bod 7) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen: “GDPR”). Správce se zavazuje zpracovávat osobní údaje v souladu s právními předpisy, zejm. GDPR.

Osobní údaje jsou zpracovávány v tomto rozsahu:

  • jméno a příjmení
  • adresa
  • telefonní číslo
  • email
  • v případě podnikajících osob IČ, DIČ (dále jen osobní údaje")

Citlivé osobní údaje

Údaje spadající z hlediska GDPR do kategorie citlivé osobní údaje neshromažďujeme.

Účel získaných informací

  • Účelem zpracování osobních údajů je plnění právních povinností správce vyplývajících z obsahu uzavřené smlouvy mezi Vámi jako kupujícím a správcem jako prodávajícím, a plnění právních povinností správce vyplývajících z obecně závazných právních předpisů.

Příjemci osobních údajů

Osobní údaje zpracovávané pro plnění povinností vyplývajících ze zvláštních právních předpisů správce může v odůvodněných případech předat orgánům činným v trestním řízení. Vámi poskytnuté osobní údaje může též správce poskytnout dále subjektům:

Realizace kupní smlouvy (doprava a platba):

  • PPL CZ s.r.o., CZ25194798
  • Česká pošta, s.p., CZ47114983
  • Direct Parcel Distribution CZ s.r.o., CZ61329266
  • FROGMAN s.r.o., CZ49434624
  • GOPAY s.r.o., CZ26046768

Pro účely spojené s marketingovými službami:.

  • Facebook Ireland Limited, IE9692928F
  • Google Ireland Limited, IE6388047V
  • Heureka Shopping s.r.o., CZ02387727
  • Seznam.cz, a.s., CZ26168685
  • ECOMAIL.CZ, s.r.o., CZ02762943

Správa informačních systémů:

  • E LINKX a.s., CZ25847180
  • BT MEDIA INVEST s.r.o., CZ01421824

Daňový poradce:

  • DAINPO, spol. s r.o., CZ25351192

Právním důvodem je zde plnění povinností z uzavřené smlouvy se subjektem údajů a dále též oprávněné zájmy správce či třetí strany. Nejsou předávány osobní údaje náležící do skupiny zvláštních kategorií osobních údajů.

Doba zpracování

  • Osobní údaje mohou být správcem zpracovávány po dobu nezbytnou k plnění práv a povinností vyplývajících z uzavřené smlouvy, případně po dobu nezbytně nutnou k vyřešení sporů majících svůj původ v uzavřené smlouvě.

Povinnost poskytnout osobní údaje

  • Osobní údaje je nezbytné správci poskytnout za účelem plnění práv a povinností vyplývajících z obsahu uzavřené smlouvy.

Likvidace osobních údajů

  • Po naplnění účelu a doby povinnosti zpracování dané lhůtou ze zákona jsou zpracovávána data mazána(likvidována) automaticky, hromadně a v pravidelných cyklech.

Osobní údaje mimo EU

  • Osobní údaje ukládáme a zpracováváme výhradně na území Evropské unie. To samé platí pro všechny zpracovatele, které využíváme.

Práva subjektů údajů

Práva, které Vám dle příslušných právních předpisů náleží v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů:

  • Právo přístupu ke svým osobním údajům
  • Právo na opravu osobních údajů
  • Právo na výmaz (tzv. „právem být zapomenut“) (s účinností od 25. 5. 2018)
  • Právo na omezení zpracování svých osobních údajů (s účinností od 25. 5. 2018)
  • Právo vznést kdykoliv námitku proti zpracování svých osobních údajů z důvodů týkajících se konkrétní situace zákazníka (s účinností od 25. 5. 2018)
  • Právo na přenositelnost údajů (s účinností od 25. 5. 2018)
  • Právo svůj souhlas kdykoliv odvolat
  • Právo podat stížnost proti zpracování svých osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, PSČ 170 00, Praha 7, www.uoou.cz.

Zásady ochrany osobních údajů v aktuálním znění platné od 22. května 2018

  • skladem = SKLADEM

    Máme své vlastní sklady s dostupností zboží on-line.

  • ZÁRUKA PŮVODU

    Nabízíme pouze originální zboží z oficiální distribuce!

  • SKVĚLÉ CENY

    Máme ty nejvýhodnější ceny v celé republice.

  • RYCHLÉ ODESLÁNÍ

    Skladové zboží nejpozději následující prac. den

Zpráva stránky Close
SQL-GOLF